Thailand: De tre bedste øer for dase og badeferie

Du er i gang med at planlægge din rejse rundt i Thailand. Men du mangler stadig at beslutte, hvilke ø (er) du skal besøge? Og ja, du har sat dig selv på en virkelig vanskelig opgave. De fleste mennesker tænker øjeblikkeligt på det sydlige Thailand, når det handlerer til øer. Men der er masser af alternativer. Her under kommer der tre forslag, OK, det ene er faktisk i det sydlige Thailand. Håber at de tre bud vil hjælpe dig med at tage nogle gode beslutninger.

TH Koh Tao11
1. Koh Tao. Når du hører de fleste mennesker tale om Koh Tao, nævner de normalt kun, at det er et populært sted at få dit PADI- dykker certifikat, øen tilbyder jo et stort udvalg af dykkerskoler.
De ved enten ikke, eller også ønsker de simpelthen ikke at fortælle dig, at Koh Tao er endnu smukkere (og mindre besøgt) end sine naboer Koh Phangan og Koh Samui. Strandene på øens vestkyst er så fantastiske - krystalklart vand og masser af farverige fisk overalt. Der tænkes ikke på den mest kendte strand Sairee Beach,  selvom det også er sjovt at hænge ud hos strandbarerne, men om Chalok Baan Kao Beach og Freedom Beach ( - hvor der er ganske få hoteller, og derfor færre turister på strandene.
Og så er der også paradiset for Koh Nang Yuan, en lille ø meget tæt på Koh Tao. Du kan komme der til med båd på 10-15 minutter.
TH Koh Lanta10
2. Koh Lanta. Koh Lanta er en af ​​de sidste autentiske øer i det sydlige Thailand, uden for mange turister og hoteller. Det er et naturligt paradis. Selvfølgelig begynder det langsomt at ændre sig med et stadigt stigende antal turister i Thailand, men øen er så stor, at du altid kan finder et roligt sted.
Sørg for at tjekke Rock Beach Bar i nord, udsigtspunktet i syd og Lanta gamle bydel på østkysten. Long Beach er den største strand på øen, med størstedelen af ​​hoteller, restauranter og barer. Det er meget sjovt at leje en motorcykel, trafikken er langt mere afslappet end på øer som Phuket og Koh Samui. Husk styrthjelm, og undgå spritkørsel.
Og så er der også naboøen Koh Rok (andet billede), hvor du kan deltage i en heldags snorkletur på hurtigbåden inklusive frokost til under 1.000 baht. Ret fantastisk.
TH Koh Kood10
3. Koh Kood. En fantastisk ø, måske en af Thailand bedst bevarede hemmeligheder. Intet andet sted vil du føle dig mere afslappet end her, lokalbefolkningen er ekstremt venlig, og der er kun få andre turister - dette vil dog, som med Koh Lanta, ændre sig, der er flere og flere rejseblogger og YouTube-videoer, som promoverer dette  sidste sandt øparadis i Thailand . Og det er sandt.
Der er mange forskellige strande på Koh Kood, og selvom de alle er meget smukke med kun 2-3 hoteller / bungalower ved hver af dem, foretrækker mange Hat Klong Jao ​​(billede), der også har en naturskøn strandbar. Og der er også en flod lige bag stranden, som er lige så malerisk.

Comments