De 10 bud om udvandring til Thailand (4) "Lille spejl på væggen der..."

Du drømmer og eller håber om at leve dine sidste dage, uger, måneder, år i et paradis. Nemlig det politisk ustabile Thailand, eller det som er værre, hvor militærkup og deraf følgende militærstyrer hører til hverdagen, hvor korruption og nepotisme er en integraret del af hverdagen, og hvor de stort set eneste thaikvinder der vil røre ved danske mænd, er fattige og uoplyste, og som stort set kun vælger DIG for at redde eller forbedre sin og familiens økonomi. I alt det beder jeg DIG om at stille dig hen foran det nærmeste spejl. Er du der. OK. Så vil jeg gerne stille dig nogle velmenende spørgsmål?

DK Spejl

1. Kender du noget til den asiatiske krise i 1998, krisen, katastrofen som ramte Thailand og det øvrige Asien? Lige nu klager folk over at den thailandske valuta BATH er for dyr. Men den gang, for crka 20 år siden, raslede de asiatiske valutaer ned. Såkaldt rige thilaændere stod på gadehjørner og solgte deres næsten spritnye Mercedes eller det som var værre. En af mine engelske venner havde solgt sit hus i Manchester, pengene havde han tre måneder inden krisen fik aktiekurser og valutaer til at rasle ned. Resultat: Den store formue (for ham) og som han skulle leve af, indtil blev gammel nok til at få pension, den blev halveret.

DK Spejl

2. Kig nu dig selv, helt der inde i spejlet, om hvordan du ser ud? Er du så sundt, frisk, handsome, og lækker, at ingen Thailandsk / Asiatisk kvinde kan modstå ddig som menneske, som mand, som seksualpartner? Ok, du har et problem, din mave kan ikke komme med i spejlet??? Har jeg ret, så træd lidt længere væk, eller stil dig op på en stol. Så jah, ikke nemt med de 120 kg. eller måske mere du slæber rundt på.

DK Spejl
3. Hvordan gik det? Svarede du ærligt på spørgsmålet? Er der virkelig bare den mest mikroskopiske mulighed for, at den kvinde du (som 95% af alle enlige danske mænd) du falder for, kun gør det for pengenes skyld?

DK Spejl
4. Tilbage til den PT dyre thailandske valuta. OK, jeg ved godt, at den nuværende kurs ændrer sig i morgen, eller næste mandag, og at det ikke betyder noget for dig. Thailand er trods alt et sandt paradis. Så det er på plads. Men altså, det er kun 20 år siden at Asien inkl Thailand var ved at gå rabundus. Kan det ske igen? Kan din opsparing i den lokale bank pludselig blive halveret, eller det som ligner?
DK Spejl
5. Midt i alt det som jeg mener er usikkert, er vi endelig fremme med noget som er stensikkert. Selv i et samfund som er SÅ usikkert som det Thailandske. Er du klar? Kig nu dig selv i spejlet, hvis du er kommet ned fra stolen, eller tæt på spejlet igen. En af de få udviklinger som du kan være helt sikker på, er at du bliver ældre for hver eneste morgen du vågner. Alle statestikker beviser, at jo ældre vi bliver, jo flere skavanker og eller sygdomme rammes vi af. Dig. Som gammel. Diabetes 2, blodpropper, Grå Stær, osv osv. Hovsa. Jo ældre du bliver, spørg spejlet om jeg har ret, jo dyrere og dyrere bliver det at tegne en sygeforsikring. Og til sidst bliver det umuligt. Hvis du kan ikke er nogle alen under jorden, eller er blevet til aske, inden det er sket. Hallo. Du står og kigger dig ind i spejlet, i dit trygge danske hjem. Og drømmer om det du mener er et paradis som venter dig.

DK Spejl
6. Sidste spørgsmål. Denne gang et der er tabu blandt ældre danske mænd i Asien. Den faldende sexevne og lyst til sex. Hvis du er en typisk (sådan cirka) dansk mand som er udvandret til Thailand, har du investeret i hus, bil, osv osv, alt sammen i den thaikvindes navn, du ved, hende som du deler dobbeltseng med. Og som du måske fik en barn med. Yngre end dine børnebørn i Danmark. Viagra? Jo da. Men måske stinker du af øl, lige fra den første morgenbajer, til den meget yngre thaikvinde skal døje med din måske alkoholbedøvede snorken. Har du tænkt på det? Oh hvad hun vil gøre, hvis det er det, der sker?

Tjae...

Comments