Sidste danske jul hos Café Europa

Cirka 30 glade gæster havde en god aften med alt hvad de kunne spise, og ikke mindst meget omsorg og service ikke mindst fra Café Europas ejere, nemlig Tip, Henrik, og Finn. Der deltog cirka 30 skandinaviske gæster i Café Europas sidste julearrangement. I det mindste med den nuværende ejergruppe.

Jeg selv nåede altså at deltage i den danske spiserestaurants julearrangement to gange. Nemlig både den første og den sidste. Og for mange var det ikke nogen overraskelse. På stedets officielle Facebook side blev nyheden nemlig lanceret for få dage siden.

Hører du til blandt den mere end et kvart århundrede gamle Café Europas tusinder af tilfredse gæster, er det nu du godt kan begynde at flæbe lidt. Stedet ophører i det mindste i sin nuværende form senest i maj 2017. Tip, Henrik og Finn vil simpelthen have mere tid til andre sysler. Ikke mindst Henrik, som er bidt af en "gal elefant".

Restauranten hvis spisekort er inspireret af dansk madkultur, har været til salg i længere tid. I følge Henrik var man tæt på at finde nye ejere i det tidlige efterår 2016, men desværre kun nærved og næsten.

Indtil til endelige lukketid for de tre ejere bliver en realitet, er Café Europa stadig stedet hvor de tre ejere stadig sikrer god mad, samt fremragende service, omsorg, og hjælpsomhed.

Emneord: Thailand, Krabi, Café Europa, til salg, spiserestaurant, dansk mad,

Comments