TH: Nu smiler de igen hos Thai Airways

Det gjorde ondt at komme ud af nedturen. Det er ikke så nemt at ryste et årligt underskud på 2 til 3 milliarder kr. af sig.

5.000 ud af de i alt 25.000 ansatte i Thai Airways mistede deres arbejde. En stribe ruter til byer som Johannesburg, Madrid, Moskva og Los Angeles blev fjernet fra rutenettet, og indkøb af fly blev sat i stå i fire år.

Forældede flytyper der brugte alt for meget brændstof blev droppet, og ja, nu smiler man igen hos Administrationen. Og hos flyfabrikkerne. For første gang efter fire års pause, kan Thai nemlig købe fly igen, skriver Check-Inn.

Comments

 1. Fint at de smiler hos Thai...!
  Det får de brug for, når virkeligheden går op for dem. Thai' mister nemlig kunder ud af DK i øjeblikket. Mange.
  Årsagen er at de har 'skamreddet' deres tidl. position som de eneste med direkte fly Cph-Bkk.
  Deres høje priser har derfor åbnet en dør så bred, for de mange nye Flyselskaber, som har taget konkurrencen op. Med stor succes. Undertegnede har i rigtig mange år fløjet på deres First Class, Business Class og nu som pensionist, på deres Premium Economy. Horrible priser. Flyver derfor med Austria A. på fuld business class billigere. Og et noget højere service niveau. Samt express check inn, lounge acces,m.m.
  Derudover er der KLM over Amsterdam. Norwegien med flere ugentlie direkte fly fra Cph. Samt flere af de mellem østlige selskaber, der er tilbyder fine priser,lækre fly og god service. Servicen på Thai', er nemlig skredet, år efter år. Så pas nu på Thai' at i ikke havner i SAS syndromet. Så er det hurtigt slut med at tjene penge på ruten ud af Cph.

  ReplyDelete
 2. Jeg har aldrig selv fløjet med de traditionelle selskaber som SAS og Thai Airways på de lange distancer, og jeg kan ikke se mig selv som en kunde hos Thai Airways. Jeg er fan af selskaber som Qatar, Etihad, og Gulf Air.

  ReplyDelete
 3. Bare en lille sløjfe på web's indlæg.
  SAS stoppede for et par år siden deres flyvninger til Thailand.
  Dette til trods for fuld belægning. Årsagen.? Et gæt, for høje personale omkostninger, med indkvartering på hoteller i Thailand.

  ReplyDelete

Post a Comment