TH: Dit thai SIM card skal kunne spores med GPS

Planer om krav om at alle udlændinge uanset hvilket visa de har, skal kunne spores med GPS, bliver gennemgået i dag.

Planen blev lanceret den første uge i august 2016. Og hvis den føres ud i livet, skal alle udlændinge i Thailand, ikke kun turister, skifte deres normale SIM ud med et apartheid lignende SIM card, som gør det muligt at opspore dem med GPS systemet.

Khun Takorn Tantasith, Generalskretær for Office of the National Broadcasting and Telecommunications Commission siger: "Der vil ikke være nogen form for undtagelse for den nye regel. Uanset hvilke former for visa udlændinge har. Vi vil separere SIM cards, så brugere med et thai pas eller ID vil bruge én type SIM card, mens alle andre kommer til at bruge det nye kort for udlændinge. Det kan spores af GPS, og den del af kortet kan ikke kobles fra.

I følge Khaosod English har planen om de specielle SIM cards sit udgangspunkt i et møde som blev holdt mellem telekommunikations myndigheder i 10 ASEAN lande. Og generalsekretær Takorn fortalte at hans kolleger fra både Malaysia og Singapore ville gøre det samme.

Læs mere HER!

Photo: Sascha Kohlmann / Flickr

Comments

 1. det lyder sørme mærkeligt, at de kan gøre det, og især da at tvinge turisterne til det for den periode, de er der.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er ikke kun turister, men alle udlændinge som opholder sig i Thailand. Nyeste er at det nye system i princippet er vedtaget.

   Delete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. Men så må man jo få 'kæresten' til at lave et X-tra kort, som jeg kan få.

  ReplyDelete

Post a Comment