TH: Dansk bureau satser på sportsturisme

Mon ikke de fleste danske sportsfolk og motionister drømmer om "godt vejr" forsikringer, når de kæmper sig frem i det danske vintervejr? 


Og bl. a. godt vejr er noget af det, som Lars Vinterberg via bureauet Live Travel satser meget på. Det skriver ScandAsia.com

Som partner i Live Travel glæder Lars Vinterberg sig over, at behovet for at dyrke sport i Thailand er stigende.

"Der er store muligheder i den type rejser, og jeg er sikker på at danskere vil udvide deres rejser til også at inkludere blandt andet cykelferie, siger Lars Vinterberg til ScandAsia.com.
Den danske rejsearrangør har i følge Lars Vinterberg oplevet en stigning i salget af Live Travels aktiviteter på 20% til 30% indenfor det sidste år.

Lars Vinterberg fortsætter: "Flere danskere ænsker at få mulighed for at motionere når de holder ferie. Cykling via specielle ture med et enestående og anderledes indhold tæt på den lokale befolkning.

https://livetravel.dk

Comments

  1. Cykelferie i Thailand!! Det må da være en joke!
    Thailand er det værste land i verden at cykle. Folk dør på stribe i Thailand, bare de holder for rødt lys.

    ReplyDelete
  2. Uenig, hvis man bevidst vælger rimeligt sikre ruter. Har selv cyklet kongeriget rundt. Ok- det er mange år siden, men også den gang var der stor skepsis fra andre over om man kunne slippe levende fra det. Der er iøvrigt mange som cykler i nabolandet Cambodja hvor der er meget mindre trafik.

    ReplyDelete

Post a Comment