Natteliv: De 5 bedste steder i Thailand

Hvis det er de frække damer / mænd som tiltrækker dig så meget, at du beslutter dig for din første "nattelivstur til Thailand for første gang, vil du sandsynligvis spørge dig selv: Hvilke steder skal jeg besøge? Svarene kommer forsøgsvis her :-D

TH turismeBAR1
Med så mange forskellige byer, øer, strandbyer og afslappede provinser i det fjerne nord og syd, kan det være ganske overvældende, hvis du aldrig har været her før. Og i modsætning til de fleste familier eller par, der finder masser af oplysninger om de bedste romantiske destinationer i hver rejseguide og blog på internettet, er det anderledes, hvis du er en enkelt fyr, som søger nattelivet i en eller mange af dets facetter:
Nej. Det er bestemt ikke nemt at beslutte, hvor man skal hen, hvis din prioritet er fest, ballade, og hornmusik. Sandsynligvis har du allerede tænk på Bangkok, Bangkok, Pattaya og Phuket - hvad ellers? Og hvad nu hvis du  kun har tid og ikke mindst penge til en enkelt  eller to uger til din drømmerejse, og ikke ønsker at besøge alle disse 3 steder?
Ja. Det kan faktisk hjælpe dig en del, hvis du er klar på, hvordan de "store 3" Nattelivs-hovedstæder i Thailand adskiller sig, og måske leder du også efter noget derimellem - smuk natur og sjove aktiviteter om dagen, men stadig en nattelivscene som venter på dig efter at solen har sagt farvel og på gensyn.
OK. Lad os komme i gang med de 5 bedste områder/ byer natteliv i Thailand, med noget for enhver smag:

TH NanaPlaza10
Foto: Nana Plaza i Sukhumwit Soi 4 (Også kaldet Soi Nana)

1. Natteliv i Bangkok
Hvis du spørger de fleste mennesker, der netop er kommet hjem fra deres første tur til Thailand, hvordan de kunne lide Bangkok - siger de normalt, at det er forfærdeligt, for mange mennesker, for kaotisk, for varmt, bare for meget.
Det kan dårligt være den helt storer overraskelse. Før du rejser tænker du næppe på alt det en hovedstad rumme af negative ting som forurening, trafikkøer, høje priser, lang transporttid, og meget andet, men på tropisk klima, paradisstrande, kalkstensklipper og kokosnødder. Det er anderledes, hvis du allerede kommer her med målet at feste - så finder du dit paradis her:
Bangkok er naturligvis Thailands nattelivshovedstad, intet andet sted i kongeriget finder du flere pigebarer, natklubber, massagessaloner (og parlors), Go Go barer og alt det andet, du muligvis drømmer om. Bliv blot to nætter i Soi Nana, måske med en tur til centret for rygsækrejsende og mange andre, Khaosan Road og Thonglor, og du vil opleve et natteliv, som intet andet sted på jorden.

 A TH Pattaya Walkingstreet1

2. Nettelivet i Pattaya (også kaldet verdens største "tra la la...)
Du ved formentlig det meste, om ikke andet så i "Overskrifter". Pattaya  er den mest populære destination i Thailand, for enlige mænd fra det meste af kloden. Mange fyre tager endda bussen direkte fra Suvarnabhumi lufthavn til Pattaya og Omegn. Ja mange af de tusinder og atter tusinder af fyre, kommer aldrig ud af bargaderne, før de skal hjem til verdens, blandt andet for at spare op til nen næste tur.
Heldigvis er der mange ting at opleve og bruge tid på, hvis man vil have mere end øl, tra la la, og hornmusik, så er Pattaya faktisk langt mere en "Nattelivet" Eksempelvis en tur over til Koh Larn, som kan ses fra Beach Road eller Ramayana Vandland, tirsdags og fradagsmarkedet Bou Khao, nær ved fire fem danske steder, og meget mere.
Det mest kendte område i Pattaya, når det gælder natteliv, er den verdensberømte Walking Street med alle dens Go Go barer og klubber, Soi 6, 7 & 8, som er fyldt med såkaldte pigebarer, samt Soi Buakhao, der har alt det nævnte, plus utallige massage steder.

TH Patong3

3. Natteliv i Phuket
Mange kommende sexturister har svært ved at bestemme sig. Problemet er at mange af de omtaler de finder om nattelivet i Phuket, minder om Pattayas Walking Stree. Nemlig billeder og videoer fra Bangla Road i Patong, som minder Walking Street i Pattaya - en 400 m lang stribe fuld af barer, klubber, piger og ladyboys.
Men hvad er den største forskel mellem Phuket og Pattaya?
Jo, Phuket er meget større og meget mere end bare Patong, nattelivets hovedstad på øen. Der er mange andre turistområder som Karon og Kata, som ikke er så voldsomme og travle som Patong, men som stadig tilbyder mere end nok restauranter, barer og hoteller. Plus, at der er meget at se og opleve i de naturskønne områder langs med kysten. Og op mod den Store Buddha i centrum af øen.

TH Chiang Mai ZooInYellow1 

4. Natteliv i Chiang Mai
Hvis du spørger besøgende til Thailand, hvad der er deres foretrukne sted i Kongeriget, vil mange svare, at det er "Chiang Mai", om ikke i hele ferien, så en del af den.
Den største by i det nordlige Thailand har sandsynligvis det bedste klima i landet, en smuk ramme (den er omgivet af bakker) og efter manges mening det bedste køkken - ikke kun lækker lokal thailandske mad, men også utallige vestlige restauranter, der drives af udstationerede.
De vigtigste nattelivsområder for turister i Chiang Mai, er Loi Kroh Road (ølbarer og massage) og Zoe in Yellow i den gamle bydel.

 TH KohSamui Chaweng bar2

5. Natteliv på Koh Samui
Sidste bud på listen kommer øen med det det måske bedste natteliv i Thailand - nemlig Koh Samui. Alle andre øer når nok kun Samui til knæene.
Intet andet sted finder du flere hippe, og moderne strandbarer som på Chaweng Beach, plus typiske nattelivsområder fyldt med barer og klubber - Soi Green Mango og Soi Reggae.
Lamai Beach skaber en mere afslappet kontrast til Chaweng Beach - her finder du romantiske skaldyrsrestauranter og massagehytter lige på stranden, i stedet for de støjende barer. Men alligevel klager du ikke over mangel på natteliv (og piger) der findes

Comments