Dagblog: Nedtællingen er begyndt

Turkish Airlines Jakarta to Istanbul Flight Report | TK 57 Economy ...
Endelig. Efter godt tre måneders Coronastranding i det nordlige Sumatra, er jeg de sidste timer begyndt nedtællingen. Først i næste uge sætter jeg mig op i et sæde i et af mine favoritselskaber, Turkish Airlines. Og den længe ventede rejse tilbage til mit hjem 300 meter fra Sortehavet kan begynde, nemlig fra Jakarta, over Istanbul til Berlin. Der fra med bus til Polen. Hvor jeg næsten morgen flyver videre til den foreløbige endestation. Sarafovo 10 km. udenfor Burgas i Bulgarien.
    Siden 1992 har jeg rejst så meget, at jeg har udstemplet mellem 18 og 20 pas. I næsten et kvart århundrede var jeg på reportagerejser mindst 180 dage om året. Set i baksspejlet synes jeg nok at jeg har oplevet meget. Rigtig meget endda.
    Men sammenlignet med Coronavirussen har spillet op til, har det været den rene barneleg

Comments

  1. Hej igen Kenny. Ser først din kommentar nu. Covid-19 har jo forstyrret meget, men jeg er sstadig i Sarafovo udenfor Burgas. Har lige skiftet til en bedre lejlighed efter fem et halvt år i et dårligt fungerende lejlighedskompleks. Når pandemien ellers ikke smadrer mine planer er jeg godt seks mdr i BG, og knap seks mdr i Asien. Du kan f'lge mig på Instagram, aaby.bjarne og på Facebook Bjarne Aabyaaby

    ReplyDelete

Post a Comment