TH: Udmattet buschauffør efterlader 48 passagerer i vejkanten

48 thailandske og udenlandske passagerer ventede i timevis i Kamphaeng Phet på at komme videre, efter føreren af ​​en Bangkok-Chiang Mai bus torsdag torsdag morgen, klagede over at han var for udmattet til at fortsætte kørslen med sine passagerer.

Mens nyheden om hændelsen spredtes, suspenderede det statsdrevne Land Transport Co midlertidigt sin kontrakt med den aktuelle bus operatør, Inthra Tour Co, og beordrede gennemførelse af en undersøgelse.

Sanit Promwong, generaldirektør i Land Transport Department, har siden da udtalt at den omtalte bus ikke havde gennemgået det årlige eftersyn af køretøjet. Skatter og afgifter på bussen var heller ikke blevet betalt.

Der var heller ikke en GPS tracking-enhed installeret i bussen, som det ellers kræves. Busselskabet er blevet idømt en bøde på 50.000 baht.

Buschaufføren som indirekte råbte alarm vedrørende hans egen og passagerernes sikkerhed, blev også idømt en bøde 5.000 baht og fik sit kørekort suspenderet i 30 dage, skriver Bangkok Post blandt andet.

Endnu et eksempel på at man skyder budbringeren i stedet for den skyldige.

(Photo taken from Voraphot Chupinit Facebook page)

Please credit and share this article with others using this link:http://www.bangkokpost.com/news/general/1171609/passengers-stranded-as-over-worked-driver-abandons-bus. 

Comments