UM: Ingen danskere dræbt eller såret i thai terror

Ifølge Udenrigsministeriets Borgerservice har man ikke viden om at danskere kommet noget til ved bombeeksplosionerne i Thailand.

Alt i alt er der det seneste døgn sket mindst otte eksplosioner i Thailand. Juntachef og premierminister Prayut Chan-o-cha har sendt endnu flere sikkerhedsstyrker på gaden.

Den militære junta regeringschef mener, at de mange bomber er et forsøg på at destabilisere Thailand, der siden 2014 er blevet styret af hans militærjunta.

Alt i alt meldes der om at fire blevet dræbt ved eksplosionerne det seneste døgn, uden at nogen har påtaget sig skylden for bombeeksplotionerne.

Det danske udenrigsministerie opfordrer til, at danskere i Thailand følger situationen via lokale medier. Og desuden udviser forsigtighed. Rejsevejledningen er dog ikke blevet skærpet yderligere efter angrebene, men alle rejsende til Thailand opfordres til at registrere sig på Danskerlisten og opfordres til at følge myndighedernes anvisninger nøje. Rejsende bør medbringe billedlegitimation alle steder, idet man ved thailandsk lov skal kunne legitimere sig.

Comments