Forum om BG lukket efter få måneder

Som du kan se i en kommentar til en af de ret nye blogs i denne blog, er det BG forum jeg forsøgte at få i gang, lukket igen efter få måneder. Interessen fra potentielle brugere og folk som faktisk meldte sig til, alt for lille.

Lidt overraskende opdagede jeg desværre også, at jeg selv efter ret få indlæg mistede lysten til at agere den store oplyser.

Jeg skulle betale for driften af det forum næste gang den 1. august, så derfor valgte jeg at tage en rask beslutning, som da jeg åbnede det :-D, nemlig at lukke det og så skrive om ting, der interesserede mig selv meget mere.

Tak til alle som forsøgte at hjælpe med til at få det forum i gang.

PS!

Billedet her under er fra Strandparken i Burgas, også kaldet Sea Garden. Parken har syv otte (mindst) scener som bruges flittigt. Den på billedet er en af de små scener beregnet til amatører. Jeg cykler desuden i parken næsten dagligt, det er en af de utroligt positive ting jeg har fundet her i BG.

Inden jeg landede her i BG for godt et år siden, spurgte en god bekendt i Cambodja mig, hvad der var det værste i BG. Det skrev jeg en blog om. Og fornylig er jeg så blevet spurgt om h v a d der reelt var det værste. Og det vil jeg skrive om snarest. Måske både hvad der er værst (jeg ved det faktisk ikke) og hvad der er bedst. :-D

Comments