De gratis streaming sites som jeg selv bruger!

NY VERSION! Nedenstående links er utroligt nyttige for mig når jeg ikke har adgang til mit TV. Og jeg har allerede hjulpet flere med de links, som andre hjalp mig da de gav mig de tre links, som kan bruges i Thailand, Cambodja, og ikke mindst her i BG, men vel i grunden alle steder på kloden hvor der er tilstrækkeligt med Internet power.

Redigeret den 7. april 2017. Jeg har de sidste uger brugt et meget stabilt site som giver adgang til mange af BBCs programmer, til CNNI, og til mange mange andre sites med nyheder, film, og underholdning. En stor fordel ved dette site er, at der ikke er reklamer som kyles ind midt i programmer. KLIK HER!


Mobdro.com leverer et væld af tilbud, jeg bruger det mest til sport. BT (British Telecom) har en enkelt EPL kamp hver lørdag på BT1, mens de bringer Internationale kampe på BT2 og BT Europe. Skysport bringer tre fire EPL kampe per weekend, og mig bekendt alle F1 arrangementer fra fredagens træning over kvalificering til selve racet. Mobdro har også mange nyhedskanaler, film, og meget meget andet.
Jeg mener at det kun fungerer med iPad, iPhone og alle Android tablets og Smart Phones. Vær opmærksom på at du skal downloade det fra Mobdros hjemmeside, IKKE fra Google play. Klik HER!
Afdah.tv er et site som finder og bringer andres film. Det fungerer fint her hvor jeg er. Der er normalt flere tilbud på hvorfra du kan hente filmen. Virker det første tilbud ikke, så prøv et af de andre. Der er danske film og meget meget andet. Klik HER! 

Film.on er en gratis provider. Jeg bruger den til blandt andet til nyheder. BBC kanalerne. Andre nyhedskanaler som ITV kanalerne og Chanal four. Når du åbner filmon.com første gang skal du finde FREE og klikke HER! 

Comments

  1. Replies
    1. Velbekomme VIP. Specielt på Mobdro er der flere links til hver enkelt kanal. Tag bare Skysport (alle deres kaanaler) - du kan rulle ned til den tredje eller fjerde link, og fordi vi er tilbøjelige til at klikke på, eksempelvis den første "Sky Sport News" vi ser, bliver den mest belastet. Så rul ned at vælg den nederste forbindelse fra start. I går så jeg Man C på Sky Sport 1 med kun én afbrudelse over næsten to timer. Samme system med BT, som bringer én EPL kamp hver weekend og alle de internationale kampe som Champions Leaque, landskampe osv. :-D PS! Internet hastigheden skal være tæt på 4G hvis det skal være helt problemfrit. Og det har jeg haft i Cambodja og her i BG.

      Delete

Post a Comment