De gratis streaming sites som jeg selv bruger!

Jeg er lidt bange for at blive til grin med det her, men jeg vil jo også gerne hjælpe til. Nedenstående links er utroligt nyttige for mig når jeg ikke har adgang til mit TV. Og jeg har allerede hjulpet flere med de links, som andre hjalp mig da de gav mig de tre links, som kan bruges i Thailand, Cambodja, og ikke mindst her i BG, men vel i grunden alle steder på kloden hvor der er tilstrækkeligt med Internet power.


Mobdro.com leverer et væld af tilbud, jeg bruger det mest til sport. BT (British Telecom) har en enkelt EPL kamp hver lørdag på BT1, mens de bringer Internationale kampe på BT2 og BT Europe. Skysport bringer tre fire EPL kampe per weekend, og mig bekendt alle F1 arrangementer fra fredagens træning over kvalificering til selve racet. Mobdro har også mange nyhedskanaler, film, og meget meget andet.
Jeg mener at det kun fungerer med iPad, iPhone og alle Android tablets og Smart Phones. Klik HER!
Afdah.tv er et site som finder og bringer andres film. Det fungerer fint her hvor jeg er. Der er normalt flere tilbud på hvorfra du kan hente filmen. Virker det første tilbud ikke, så prøv et af de andre. Der er danske film og meget meget andet. Klik HER! 

Film.on er en gratis provider. Jeg bruger den til blandt andet til nyheder. BBC kanalerne. Andre nyhedskanaler som ITV kanalerne og Chanal four. Når du åbner filmon.com første gang skal du finde FREE og klikke HER! 

Comments